Mijn eerste stagedag!

Hoi! Ik ben Marije en ik ben in 2022 één van de nieuwe stagairs bij Mediastages. In deze blog zal ik mijzelf even wat meer gaan voorstellen zodat iedereen beter weet wie ik ben!

‘’Ik ben echt geen gekkie hoor’’
Zoals ik hierboven al zei heet ik Marije, ik ben 20 jaar oud en ik zit nu in mijn 3e jaar van de studie Kunst en Economie. Naast druk zijn met studeren is er ook altijd tijd voor gezelligheid. Ik ben sinds vorig jaar namelijk begonnen met kunstschaatsen wat ik heel mooi vind om te kunnen en een fijne sport is om te doen. Daarnaast houd ik ook zeker van lekker eten en wijntjes drinken met mijn vriendinnen. Ik houd mij verder ook bezig met het milieu maar zal zeker niet als een milieugekkie overkomen.

Kunst en Economie is meer dan boetseren
Kunst en Economie klinkt een beetje gek, zo leer ik hier niet hoeveel schilderijen waard zullen zijn, leer ik meer boetseren en ook leer je niet per se hoe je later in een museum werkt. Nee, hier leer ik mijn creativiteit inzetten en daarbij toch een economische blik houden. Kunst en Economie heeft mij geleerd hoe ik creatieve oplossingen kan bedenken en ontwikkelen voor lastige vraagstukken.

Waarom Mediastages?
Ik heb een vrij lange (vind ik zelf) zoektocht gehad naar mijn stage. Toen ik bijna alle hoop had opgegeven en dacht dat iedereen mij ook verder zou afwijzen kwam ik op de pagina van vacature van Mediastages. Hier zag ik de oproep voor de functie ‘Eventorganisatie #Dag van de Mediastages’’, wat perfect aansluit bij mijn kennis en interesse. Het organiseren van evenementen is de rode draad binnen mijn studie, en de interesse van de media heeft mij altijd getrokken. Nu heb ik een topcombinatie van deze twee, blij mee!

Publicatie datum: 17 januari 2022

nog meer stage verhalen 👀