Hoe heet de periode na komkommertijd?

Bij Mediastages draaien we weer volle bak en is de vakantie echt voorbij! In deze korte blog zullen we even toelichten wat we weer allemaal aan het doen zijn.

Dutch Media Week
Op woensdag 5 oktober organiseren wij samen met BM Young een aantal evenementen op de Talent Day. Zo kunnen studenten speeddaten met leuke productiehuizen, omroepen en creative agencies in Beeld & Geluid en worden er rondleidingen verzorgt bij een aantal grote mediabedrijven. Benieuwd wie dit allemaal zijn? We hebben hier alles op een rijtje gezet

WhatsApp integreren
We zijn bij Mediastages altijd aan het innoveren. Om studenten en stagiairs beter van dienst te zijn gaan we meer gebruik maken van WhatsApp in onze communicatie. Het is geen nieuw kanaal, maar we gaan de komende uitzoeken hoe we dit in kunnen zetten zonder storend over te komen. We hebben namelijk vaak veel gegevens nodig van studenten wanneer we hen bij een stagebedrijf plaatsen en misschien reageren ze sneller op WhatsApp, wie weet!

Nieuwe Portal onderweg
De afgelopen jaren hebben veel klanten ervaren dat onze portal toch echt beter kan en hier hebben we naar geluisterd. De komende maanden zullen wij samen met Minggo een gloednieuwe portal ontwikkelen die veel beter aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze klanten.
Publicatie datum: 28 september 2022

nog meer stage verhalen 👀