De droomstage van David bij BNNVARA

Voor mijn opleiding Human Resource management was ik opzoek naar een stageplek voor een halfjaar. Ik heb mij altijd geïnteresseerd in de mediabranche en een plekje bij een organisatie binnen deze Branche was voor mij dan ook de ultieme droom.

BNNVARA
Mijn stage heb ik uiteindelijk gelopen bij BNNVARA. Ik was de eerste stagiair op de HR-afdeling van BNNVARA, wat voor mij een enorme eer is geweest. Ik heb hier een ontzettend leerzame en leuke tijd beleefd en ben met open armen ontvangen. Het gaf me een superfijn gevoel als stagiair dat ik erkend werd als volwaardig collega.

Verantwoordelijkheden Ik heb heel veel verschillende taken en verantwoordelijkheden gekregen tijdens mijn stage, waardoor ik een grote ontwikkeling heb doorgemaakt als HR-professional. Daarnaast heeft het mijn kijk op mijn toekomstige loopbaan ook verandert. Ik hoop na mijn studie in net zo’n leuke (media) organisatie als BNNVARA te mogen werken.

Ik kan dan ook zeker iedereen aanraden om bij BNNVARA stage te lopen!

Publicatie datum: 13 april 2022

nog meer stage verhalen 👀