Stage lopen bij Radio 3FM: Thijs Otten

De afgelopen weken zijn we bij ontzettend veel toffe stage adressen langs geweest, Radio 3FM kon daarom ook niet achterblijven. We gingen langs bij Thijs Otten, hij is daar aan de slag als stagiair video-producer.

Stage lopen bij zo’n groot bedrijf zorgde ervoor dat Thijs best hoge verwachtingen had. Hij wist dat het moeilijk ging worden: een echte uitdaging. Maar hij hoopte vooral dat hij gave dingen mocht gaan doen. En dat is gelukt! Zo mocht hij laatst een 3FM ‘exclusive’ bijwonen. Dit zijn concerten waar je via de Radio kaarten voor kan winnen. En Thijs had geluk, als stagiair mocht hij helpen tijdens het concert van Maneskin. ‘Dit was wel echt heel vet! Leuke muziek ook en de sfeer. Ze gingen helemaal los!”

Elke vrijdag is de karaoke show van 3FM die Thijs moet animeren. Verder is hij bezig met videos voor TikTok, moet hij af en toe naar verschillende locaties, helpt hij DJ’s als ze iets nodig hebben voor Instagram en alsof dat nog niet genoeg is maakt hij ook nog zijn stage opdracht. Een heel druk schema, maar hierdoor heeft Thijs het wel ontzettend naar zijn zin. Heel veel leren, leuke collega’s, een leuke sfeer: dit is volgens Thijs echt een unieke kans!

Publicatie datum: 01 november 2021

nog meer stage verhalen 👀