Stage lopen bij BNNVARA

Stage lopen bij BNNVARA op de Camjo afdeling: Dilara Kasapoglu

Misschien wel hét bedrijf waar wij de meeste reacties op krijgen: BNNVARA. Maar zeg nou zelf, wie wilt daar geen stage lopen? Naar eigen zeggen zijn ze de leukste omroep van Nederland. BNNVARA staat voor een eerlijk en gelijk Nederland en is tegelijkertijd een super jong en energiek bedrijf. Stage lopen in zo’n toffe omgeving waar je keihard kan knallen: Dilara Kasapoglu trok aan het langste eind en wij gingen bij haar langs!

'Je maakt echt van alles mee'
Dilara krijgt veel verantwoordelijkheid tijdens haar stage. Ze houdt zich bezig met veel verschillende taken, zoals het editen en ondertitelen van zelf gefilmde video’s maar ook video content maken voor de social media kanalen. ‘Je maakt echt van alles mee.’ Het kunnen zeker drukke dagen zijn, maar hierdoor leert ze wel om onder tijdsdruk te werken.

Een hard wereldje
Daarnaast zijn al haar verwachtingen van de televisiewereld tijdens haar stage volledig verdwenen. In plaats van het harde wereldje dat ze had verwacht kwam Dilara terecht in een warm bad vol gezellige mensen waar de sfeer elke dag goed zit. Ze heeft het gelukkig heel erg naar haar zin bij BNNVARA!
Publicatie datum: 27 oktober 2021

nog meer stage verhalen 👀