LIVE CONTACT TIJDENS DE DIGITALE DAG VAN DE MEDIASTAGES

De tweede editie van de Digitale Dag van de mediastages komt er weer aan! Op woensdag 21 april organiseert Mediastages de Digitale Dag van de mediastages. Op dit digitale feestje kan jij door een stagemarkt lopen met toffe bedrijven waarbij LIVE contact mogelijk is. Vind jouw ideale stage tijdens de Digitale Dag van de Mediastages!

Hoe bedoel je LIVE contact?
Ondanks dat de Dag van de mediastages virtueel plaats vindt is het toch gelukt om een digitale omgeving te creëren waarbij er live interactie mogelijk is tussen bedrijven en studenten. Je kan bij bedrijven aan tafel schuiven en zo gesprekken voeren met elkaar. Het is een hele mooie omgeving die past in de snel veranderende digitale wereld.
Wil je weten hoe de Dag van de mediastages eruitziet? Zie de video hiernaast>

Wat houdt de dag in?
Tijdens de Dag van de Mediastages kan je bedrijven bezoeken op de stagemarkt, workshops volgen en er zijn bekende sprekers aanwezig die jou graag willen inspireren. Niks is onmogelijk tijdens de Dag van de mediastages; stel al je vragen, deel je portfolio en solliciteer na afloop om zo een plek te bemachtigen.

Wees erbij, Wees erbij!
Wij hebben er zin in! En we hopen je graag te zien op 21 april! Vergeet je niet GRATIS aan te melden via de onderstaande link! Wij sturen je dan een week van tevoren het volledige programma. 

De link: https://www.mediastages.nl/#dag-van-de-mediastages


Publicatie datum: 19 maart 2021

nog meer stage verhalen 👀