Review op mijn stage bij Mediastages

Hi, Youssra hier

Wellicht heb je al eerder een blog van mij gelezen. Ik heb namelijk aan de start van mijn stage mijn allereerste blog mogen schrijven voor Mediastages. Heb je deze nog niet gelezen? No worries! De blog kan je via deze link teruglezen!

Nu, vijf maanden later, ben ik aan het eind van mijn stage gekomen. Graag deel ik in deze blog mijn stageervaringen met jullie en krijg je een sneak peek over het nieuwe reviewsysteem van Mediastages :)

Wat heb ik genoten!
WAUW! Wat zijn de 5 maanden snel voorbijgegaan zeg en wat heb ik veel mogen leren! Niet alleen de aspecten van Marketing maar ook de teamspirit, mede dankzij het geweldige team van Mediastages.

Ik heb me tijdens mijn stage ontwikkeld met behulp van mijn team. De afgelopen maanden heb ik veel vaardigheden opgedaan en verbeterd. Voorbeelden hiervan zijn samenwerken binnen een team, hoe je werkt in een CMS systeem, een stuk basiskennis van het adobe pakket en leren communiceren naar externe partijen via de socials of email.

Highlights
Tijdens mijn stage ben ik uit mijn comfortzone gestapt. Van het beheren van de social kanalen, het meehelpen van het organiseren van de Week van de stages, het meegaan naar opnamedagen tot aan het zelf mee mogen doen in een stagevoorlichting video. Het laatste dat zal mij altijd wel bij blijven. Stukje van de voorlichting zien? Check de video hiernaast>

Mijn stage heeft me echt goed geholpen om te begrijpen wat ik in de toekomst wil doen.

Sharing is caring!
Heb jij bij het lezen van een stagevacature jezelf weleens afgevraagd hoe de ervaringen zijn van oud stagiairs? Ik dus ook! Tijdens mijn stagezoektocht was ik altijd heel erg benieuwd naar de ervaringen van anderen. Mediastages maakt het mogelijk om de ervaringen van oud-stagiairs te delen, door het implementeren van reviews bij de vacatures en de bedrijfsprofielen op de website. Hoe mooi is dat?!

Ik heb mijn stage gereviewd met het nieuwe reviewsysteem van Mediastages. En na het delen van mijn stage-ervaringen ben ik heel erg benieuwd naar al jouw prachtige stage-ervaringen. Dus laat vooral een review achter!

Jouw review kan de motivatie voor een ander zijn om toch te solliciteren op een stage vacature.

The End…
Met een goed gevulde rugzak neem ik afscheid van het prachtige team van Mediastages. Ik kijk uit naar wat de toekomst te bieden heeft, want elke einde betekent tevens een nieuw begin :)


Youssra El Ghaddari liep van februari t/m juni stage bij Mediastages.Publicatie datum: 14 juni 2021

nog meer stage verhalen 👀