Mediastages X SpinAwards

Spin Innovation Day

Donderdag 9 april, de grote finale dag van de SpinAwards 2020. Alle presentaties van de genomineerden en juryoverleggen via ZOOM. Anders dan anders maar super goed georganiseerd door de Stichting SpinAwards. In de avond helaas geen indrukwekkend diner en spetterend feest maar wel een bevlogen ZOOM overleg waarin de juryvoorzitters de winnaar van de GrandPrix hebben bepaald. Uiteraard afgesloten met een gezamenlijke toost op de winnaar.

Spin Stage Award

Al ruim 20 jaar zijn de SpinAwards de jaarprijzen voor creativiteit in digitale media. Innovatie is hierin cruciaal en de prijzen worden uitgereikt aan cases in verschillende categorieën, van AR tot Content en van Social Media tot Digital Business. Maar er ontbrak een categorie. Als het nu gaat om de toekomst van de digitale media, waar ben je dan zonder de professionals van de toekomst? De stagiairs!

Mediastages ziet steeds weer veel talenten de eerste stappen van hun carriére zetten. Stagiairs die leren van de bureaus maar die ook veel nieuwe kennis brengen tijdens hun stage. Dus, daarom, aandacht en erkenning voor de talenten van de toekomst via de Spin Stage Award.

And the winner is…

Van de aanmeldingen hadden we eerder al 4 cases genomineerd. Het was indrukwekkend dat er bureaus zijn die hun stagiairs grote stappen verder helpen in hun innovatief denken en hun digital skills.
Lisa van der Straaten stagiair bij BNNVARA, Lisa Mombarg stagiair bij Greenberry, Tom Spel stagiair bij Dept en Bradley Langguth stagiair bij &samhoud media hebben hun case ook gepresenteerd op donderdag 9 april.
Heerlijk om te zien hoe de professionals van de toekomst nu bezig zijn met digitale innovatie.

De jury van de Spin Stage Award bestond uit Jules de Keiser van de TV Academy, Besma Lachhab van Newbe, Ilayda Küçükosmanoğlu van Dept en Rogier en Monique van Mediastages.
In ons juryoverleg kwamen we er niet helemaal uit maar gelukkig mochten we een gouden én een zilveren SPIN uitreiken, en dat hebben we gedaan.

Wil je weten wie deze spinnen gewonnen hebben? Check dan het filmpje: https://youtu.be/7lS5xrEf42A 


Publicatie datum: 10 april 2020

nog meer stage verhalen 👀