MEDIASTAGES X MAKE-A-WISH NEDERLAND

Leestijd 8 minuten | Make a wish | Kom in actie | Direct impact | Deadline 17 april

Wegens groot enthousiasme is de inschrijving voor de DenkTank gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden, helaas!

Ben je student en wil je graag wat waardevols doen met je tijd?
Door de maatregelen van het Corona virus zitten we meer thuis, dit kan zorgen voor extra tijd. Gebruik deze tijd en zet jouw denkkracht in voor een kwetsbare groep kinderen. Geef je op voor de DenkTank van Make-A-Wish Nederland en denk mee over hoe jouw generatie in actie komt voor een goed doel. Samen met Make-A-Wish Nederland ontwikkel je nieuwe initiatieven die leiden tot donaties. Meer donaties betekent meer wensvervullingen. Op dit moment vervult Make-A-Wish Nederland 650 wensen per jaar. Er zijn echter 1200 kinderen die in aanmerking komen voor een wensvervulling! Een wensvervulling geeft kracht en hoop voor de toekomst. Help jij mee om naar die 1200 wensen te gaan? Geef je dan nu op en wij brengen je in contact!

Wat is jouw investering?
- 2 digitale bijeenkomsten van 1 uur: op 21 en 28 april om 16.00u.
- In de eerste bijeenkomst neemt Make-A-Wish Nederland jou mee in hun werk en ambities. Jij adviseert daarop over jouw generatie en hoe deze betrokken kan worden bij de doelstelling van Make-A-Wish.
- n.a.v. de eerste bijeenkomst maak je, alleen of samen, een creatief concept om vanuit Make-A-Wish Nederland de generatie 16-24 jaar te bereiken. Dit concept deel je op 28 april met ons.

Wat krijg je er voor terug?
- Een gratis masterclass op 21 april
- Je mag achter de schermen meedoen bij Make-A-Wish!
- Je maakt direct impact! Met jouw ideeën kan Make-A-Wish meer wensen laten uitkomen!
- Het staat supergoed op je CV
- Extra (relevante!) ervaring
- De kans om je concept direct uitvoerbaar te maken!

Over Make-A-Wish
Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey; een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan. Ieder kind met een ernstige, of zelfs levensbedreigende ziekte verdient kracht en hoop voor de toekomst.

Are you in?
Geef je dan NU op voor de DenkTank door een mailtje te sturen naar info@mediastages.nl o.v.v. DenkTank Make-A-Wish. De informatie die wij van jou nodig hebben, zijn:
1. Je naam
2. Opleiding
3. E-mailadres
4. Telefoonnummer

Deadline: vrijdag 17 april

Publicatie datum: 08 april 2020

nog meer stage verhalen 👀