Mediastages x Corona

Net als de rest van het land zijn ook wij druk bezig met het onderwerp “Corona”. Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn over wat dit virus betekent voor jouw stage of stagiair. Vandaag zijn veel bedrijven én opleidingen in spoedberaad.

Op dit moment adviseren wij het volgende als de stage beïnvloed wordt door de maatregelen omtrent het corona virus: Ga in overleg met zowel stagiair, opleiding als stagebedrijf om samen tot de juiste beslissing te komen. Wij zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk up-to-date te blijven.

Dag van de Mediastages x Corona

Heb jij een kaartje gekocht óf sta je als bedrijf op de Dag van de Mediastages op 15 april? Dan hebben wij het volgende nieuws: Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus hebben wij besloten de Dag van de Mediastages op 15 april te verzetten naar een nader te bepalen moment.

Na dit weekend weten we meer, stellen we alle betrokkenen op de hoogte en informeren we via deze weg wat er gaat gebeuren.
Heb je een specifieke vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen via info@mediastages.nl of 035-6466281.

Publicatie datum: 13 maart 2020

nog meer stage verhalen 👀