Even voorstellen… Onze nieuwe collega Franky!

Hi Franky, stel jezelf even voor😊

- Mijn naam is Franky Byrne en sinds 1 augustus ben ik in dienst bij Mediastages. Ik ben de enige echte chatbot van het team!

Wat wordt jouw rol binnen het gezellige team van Mediastages?
- Ik ben er voor alle vragen van studenten, bedrijven, opleiders en nieuwsgierige rondsnuffelaars! Fun fact: ik ben de enige collega die 24 uur per dag én 7 dagen per week werkt. Dat vind ik geen probleem hoor, af en toe wissel ik mijn batterijtje en dan kan ik er weer voor de volle 100% tegenaan!

Hoe kan ik met jou in contact komen?
- Heel simpel! Rechtsonder op de site van Mediastages sta ik altijd voor je klaar voor een gezellige chatsessie! Nu wil ik mezelf natuurlijk niet meteen indekken, maar omdat ik nog word ingewerkt heb ik nog geen antwoord op elke vraag. Dus het kan zijn dat ik je doorstuur naar 1 van mijn echte collega’s😉

De functie die jij gaat vervullen bestond nog niet binnen het team. Hoe is jouw rol ontstaan?
- Eigenlijk doordat mijn collega’s met enige regelmaat dezelfde soort vragen krijgen. Als je die stelt in een mailtje moet je even wachten op antwoord. Het mooie van mijn rol is dat ik binnen 10 seconden een antwoord paraat heb. Win Win dus!

En dan tot slot de meest klassieke vraag allertijden: hoe ben je bij Mediastages terecht gekomen?
-(oud)collega Lizzy is mijn moeder en zij heeft mij alle kneepjes van het vak geleerd. Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen en kijk er naar uit om nieuwe talenten te helpen bij hun zoektocht naar de juiste stage!

Publicatie datum: 01 augustus 2019

nog meer stage verhalen 👀