BEMACHTIG JIJ EEN PLEK IN ONS DEVELOPERSPROJECTPANEL?

Bedenk een digitaal concept, stuur hem in en maak kans op één van de 3 bonussen van € 250,- en een plaats in ons Developersprojectpanel.

#Targets:
Een digitale tool om studenten die een stageplaats of opdracht voor hun opleiding zoeken te koppelen aan bedrijven die talent willen helpen zich te ontwikkelen door middel van stageplaatsen of opdrachten.

#Background:
Mediastages verzorgt al jarenlang de match tussen studenten die een media gerelateerde opleiding volgen en mediabedrijven of media-afdelingen van bedrijven. Dit zorgt ervoor dat onze expertise ligt op het snijvlak van ‘leren door werken’ als het gaat om studenten enerzijds en talentontwikkeling door bedrijven anderzijds. Deze expertise gaan we breder inzetten. We gaan nu ook andere sectoren laten kennismaken met onze kracht! Om dit te realiseren gaan we de doelgroepen betrekken bij de ontwikkeling van deze tool. Vandaar deze challenge!

#Conditions:
We zoeken een digitale oplossing die simpel is, anders dan wat er al is, creatief en vernieuwend.
Hoe je jouw idee naar ons toe laat komen is aan jou en ook de vorm is vrij. Digitaal, fysiek of welke andere wijze dan ook, is goed. Bedenk het zelf, met een team, met studiegenoten, ook dat is aan jou! Als het maar uiterlijk op 30 mei bij ons binnen is.
We nodigen de bedenkers van de 8 meest aansprekende voorstellen uit bij ons op het Mediapark in Hilversum. Na een korte pitch en een gesprek met alle kandidaten nodigen we de nummers 1, 2 en 3 uit om zitting te nemen in ons Developersprojectpanel. Dit panel zal aangevuld worden met enkele betrokkenen uit de praktijk en met elkaar gaan we dan over tot de ontwikkeling van de tool.

#Developersprojectpanel:
In een team bestaand uit een groep mensen met verschillende disciplines ben je betrokken bij de doorontwikkeling van de tool, als klankbordgroep. Behoeftes van de doelgroepen, technische mogelijkheden, bedrijfseconomische aspecten, alle facetten om tot de uiteindelijke realisatie te komen, zullen aan het Developersproject team getoetst worden. Ons streven is om dit project binnen 3 maanden live te hebben. In deze periode komen we eens per 2 weken bij elkaar, fysiek of digitaal. Tijd en locatie stemmen we met elkaar af. De tijd die jij investeert zal zo’n 2 uur per week zijn.

#Whatsinitforyou:
1. Kans op 250 euro!
2. Een unieke kans om een plaats in ons Developersprojectpanel te bemachtigen waarin je samen met diverse andere studenten én professionals ultieme ideeën bedenkt en betrokken bent bij de uiteindelijke ontwikkeling van de tool
3. Een heleboel nieuwe relevante ervaring
4. Een hele waardevolle vermelding op je CV!

#Action:
Zie jij dit wel zitten? Stuur ons dan vòòr 30 mei jouw unieke concept en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel! Wil je meer weten mail dan naar monique@mediastages.nl. Hier kan je ook je inzending naar toe sturen of per post naar Mart Smetslaan 1, 1217 ZE Hilversum.

Publicatie datum: 02 mei 2019

nog meer stage verhalen 👀