Wat ga jij doen deze zomer?

Genieten van lekker niets doen aan het strand? Best een goed idee!

Of ga je aan de slag in de praktijk en doe je extra ervaring op die jouw CV meteen een boost geeft? Geld verdienen, leren en ervaringen op doen! Een nog beter idee!

Onze opdrachtgevers hebben nog verschillende stagevacatures open staan. Wat dacht je ervan om bijvoorbeeld bij de sportzender van Discovery aan de slag te gaan als social media en PR stagiair?

Bij Talpa kan je kiezen uit stagevacatures zoals redactie, webredactie en productie stagiairs voor diverse programma’s.

Bij #FIRST kan je de hele dag als camera en edit stagiair meewerken aan de gaafste Youtube filmpjes.

De EO zoekt een redactie stagiair voor het Radio 1 programma ‘Dit is de Dag / Dit is de Nacht’. Bij BNNVARA kan je de hele zomer aan de slag op de webredactie. Of wat dacht je ervan om als stagiair festival coördinator bij IJswater Films je zomer door te komen?

Dorst & Lesser, een social media bureau in hartje Amsterdam, zoekt een stagiair officemanagement die zich ook graag ontwikkelt op het gebied van HR.

Als dit nog niet genoeg is wat dacht je dan van het volgende rijtje programma’s waar jij je bijdrage aan kunt gaan leveren:
Eigen Huis & Tuin, Puberruil, NPO Focus, ‘M’, Kwesties, Dance as One, De Nieuws BV, Monica Geuze, NH Spitstijd, &C, House of Talent, Straten van Amsterdam, Utopia…

Kortom, keuze genoeg om het beste uit de zomer te halen. Bekijk hier welke ZOMERSTAGES er op dit moment open staan.

Of bel ons gewoon even 035-6466281, dan helpen wij jou aan de leukste stageplaats!

Publicatie datum: 21 juni 2018

nog meer stage verhalen 👀