Wat gebeurt er allemaal bij Mediastages in april 2017?

Vanaf nu sturen we elke maand een update rond. Laat ons weten als je vragen of opmerkingen hebt. In dit eerste bulletin 4 items van ons voor jou.

Het team van Mediastages is klaar voor de toekomst!

Per 1 april is ons team uitgebreid en is Monique Amse gestart als nieuwe Directeur. Na het vertrek van Jannerieke Hommenga heeft Vicky Kuyk het roer meer in handen genomen met het idee dit over te dragen zodra er een geschikte opvolger gevonden was. En die is er nu. Monique heeft 16 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, deels commercieel en deels gericht op opleiden en ontwikkelen. De laatste jaren heeft zij als zelfstandige gewerkt op het snijvlak van communicatie en commercie met een specialisatie naar online, Social Media. Op 15 maart is haar inwerkperiode gestart en vanaf 1 april heeft zij het roer overgenomen. Nu ons team weer volledig op sterkte is staan we klaar om nog meer van ons te laten zien en horen. Mediastages verbindt bedrijven, opleiders en studenten in de mediasector om zoveel mogelijk talentvolle en opgeleide studenten een goede start te geven in de media. Of het nu gaat om operationele functies of staffuncties, Mediastages heeft de stagevacatures én de juiste studenten.

Met de uitbreiding van ons team hebben we de ruimte om de plannen en de dromen die al op de plank lagen uit te gaan werken. De huisstijl wordt opgefrist en de site wordt vernieuwd. Dit niet alleen om weer een mooie actuele uitstraling te krijgen maar ook om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Mocht je suggesties hebben voor verbeteringen laat ons dat dan alsjeblieft weten. We gaan ons focussen op de uitbreiding van onze dienstverlening door meer klanten te werven in multimedia, communicatie en evenementen. Door meer adviserend te zijn naar zowel bedrijven als opleiders en door ons traineetraject uit te breiden. We gaan jullie daar vanaf nu in een maandelijkse update over op de hoogte houden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn en plannen die we hebben voor de nabije toekomst? Schroom dan niet om even te bellen dan maken we een afspraak.

Stagevacatures voor deze zomer

De lente is nog pril en toch wordt er al nagedacht over de stageperiodes van het nieuwe schooljaar. Dus wil je de leukste en meest interessante stageplaats bemachtigen? Ga dan nu naar de site. Wil je voor jouw bedrijf de beste stagiairs? Heb je ruimte in de zomer of in het nieuwe schooljaar? Plaats dan nu je vacatures! Ook voor de komende zomerperiode hebben we al weer stageplaatsen online staan. Check hier de nieuwste zomerstages.

De Dag van de Mediastages op 24 mei 2017

Over een paar weken vindt de 4e editie van de Dag van de Mediastages, DvdMS, plaats in Beeld & Geluid op het Mediapark in Hilversum. Circa 350 studenten komen een middag bij elkaar en worden getrakteerd op 3 boeiende sprekers. Een groot aantal mediabedrijven is aanwezig op de stagemarkt waar direct kennisgemaakt kan worden met elkaar. En er zijn diverse interactieve sessies waar de studenten hun voordeel mee kunnen doen. Bijvoorbeeld de CV check, sollicitatietips en de LinkedInprofiel check. Als student kan je je aanmelden via de site. Wil je met jouw bedrijf ook aanwezig zijn op de stagemarkt van de DvdMS? Bel dan direct met Belinda op nummer 035-64 66 280

Het MediastagesCafé in juni 2017

Om onze rol als bruggenbouwer tussen de mediasector en opleiders vorm te geven, hebben we in juni een interactieve middag op de planning staan. Tijdens deze bijeenkomst ontmoeten bedrijven en opleiders elkaar. Een netwerkmoment in combinatie met advies op enkele praktische onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een korte workshop ‘Vacatures Schrijven’ of een brainstorm over ‘Het begeleiden van Stagiairs’. We houden jullie op de hoogte.


Publicatie datum: 03 april 2017

nog meer stage verhalen 👀