Studenten zoeken nu naar stageplaatsen voor september!

Hebben jullie plaats voor stagiairs zet dan nu de vacatures op onze site.

Mediastages verbindt sinds de jaren ‘80 mediabedrijven en media-afdelingen met opleiders en studenten. Zowel op de vakinhoudelijke als op de staffuncties. De definitie van mediabedrijven is niet zo 1-2-3 terug te vinden maar al enkele jaren bedienen we niet meer alleen de AV bedrijven en de omroepen maar weten ook de bedrijven of afdelingen binnen bedrijven die zich bezig houden met (multi) media en communicatie ons te vinden.

Denk hierbij aan stageplaatsen op onder andere Marketing en Communicatie, Multi Media, Events, Webdesign en ICT maar ook bijvoorbeeld Facility, Office Management, HR en Finance. Zowel MBO als HBO en WO studenten weten ons en onze website te vinden, 215.000 unieke bezoekers per jaar.

Mediastages heeft contact met ruim 100 opleiders waaronder diverse Universiteiten, Hogescholen en ROC’s maar ook particuliere erkende opleiders zoals NCOI, Schoevers en Hogeschool Luzac.

Wil je advies bij het opmaken van de vacaturetekst, dan kun je altijd even contact met onze Belinda opnemen via belinda.gelsema@mediastages.nl


Publicatie datum: 20 april 2017

nog meer stage verhalen 👀