Mediastages, Talent this way!

Check de website talentthisway.nl

Onze stagemarkt is online en vol met vacatures. Hiernaast kun je masterclasses en workshops volgen. 

Onze nieuwe website is nog niet helemaal klaar maar we kunnen niet meer wachten om alvast iets heel verfrissends met de buitenwereld te delen.

We zijn ontzettend blij om iedereen kennis te laten maken met onze nieuwe huisstijl; een nieuw logo, een nieuwe pay-off in onze vertrouwde kleur. Vanaf nu herken je ons aan de twee pijlen omhoog. En onze nieuwe tagline says it all …. ‘Talent this way’.

We zijn er trots op dat we al meer dan een decennium lang jonge mensen helpen bij hun start in de media met leerzame stageplaatsen. Het mooie in ons werk is dat we heel veel mensen vanuit verschillende belangen blij maken. Dan hebben we het over de stagiairs, de bedrijven en de opleiders. En het toffe is dat we na zoveel jaren ook al samenwerken met mediaprofessionals die via ons als broekkies zijn begonnen aan hun eerste stage en die nu als professional voor hun bedrijf op zoek gaan naar de aankomende media talenten.

Op dit moment werken we samen met meer dan 150 media organisaties, vinden we jaarlijks kandidaten voor zo'n 2.000 stageplaatsen en hebben we warme contacten bij vrijwel alle media gerelateerde opleidingen. Kortom ons netwerk groeit en bloeit en eindelijk geven we nu ook onze droom, om nog meer voor jullie te kunnen betekenen, handen en voeten. Ons nieuwe logo en onze nieuwe website staan hier symbool voor!

Talentontwikkeling is en blijft ons doel. De komende jaren kun je bij ons terecht voor meer trainingen, meer netwerkevenementen en meer advies voor opleiders, mediabedrijven en jong talent. Wij helpen bij het vinden van de goede match voor een groeiend aantal stages, maar ook voor advies rondom traineeships en banen! Dat laatste doen wij tegenwoordig onder de naam MEDIARECRUITMENT. We geven advies aan, trekken samen op met, leggen ons oor te luister bij en bovenal bouwen we samen met ons netwerk aan projecten waarbij zoveel mogelijk talent een passende plek vindt.

Wie doet tegenwoordig eigenlijk wat?? Veel van jullie kennen ons al maar hierbij ons team op een rij:

Kirsten Bense reist het land door om opleidingen te adviseren en studenten sollicitatietraining en stagevoorlichting te geven. Op kantoor screent ze de sollicitaties die dagelijks binnen komen. Op basis van haar ervaring helpt ze studenten persoonlijk bij het vinden van een passende stage en geeft ze tips over hoe je je sollicitatie kunt verbeteren.

Lizzy Byrne speurt het grootste deel van haar tijd voor MEDIARECRUITMENT naar talentvolle professionals binnen ons netwerk. Daarnaast is ze op kantoor onze alleskunner op het gebied van sollicitaties voor stages, de afhandeling van contracten en de financiële afhandeling van stagevergoedingen.

Belinda Gelsema is degene die je moet hebben als je op zoek bent naar een stagiair. Ze geeft advies over hoe en wanneer je het beste kan zoeken en daarnaast helpt ze je bij het plaatsen van pakkende vacatureteksten en ondersteunt ze bij het up to date houden van je stagevacatures.

Franciska Westenborg is onze rots in de branding op kantoor en degene die je moet bellen als je een vraag hebt over de stagecontracten, de betaling van stagevergoeding en alles wat daarbij komt kijken. Ook is zij degene die je achter je vodden aan zit als je de documenten nog niet ingeleverd hebt.

Elke Bun houdt zich bezig met speciale projecten op het gebied van Talentontwikkeling. Bijvoorbeeld het traineetraject, onze Dag van de Mediastages en de SpinAwards Young Talent voorronde. Elke is nu druk met de ontwikkeling van de nieuwe website, zodat iedereen zo snel mogelijk online kan solliciteren, vacatures plaatsen, contracten kan up en downloaden, stagevergoeding kan ontvangen en alles wat daarmee samenhangt.

Monique Amse is onze aanvoerder. Naast het aansturen van het reilen en zeilen binnen ons team staat ze dagelijks in contact met ons netwerk. Ze initieert samenwerkingsverbanden, projecten, bijeenkomsten en alles wat daar op lijkt. Heb je een idee op het gebied van talentontwikkeling, samenwerking of andere relevante onderwerpen, dan weet je waar je moet zijn.


Publicatie datum: 02 oktober 2017

nog meer stage verhalen 👀