Ben jij een jong digitaal talent?

Heb jij een baanbrekend idee bedacht voor school of stage? Wil je bouwen aan je netwerk met o.a. KLM, RTL, Heineken en Coolblue? Vanaf 1 januari kan je je inschrijven voor de SpinAwards Young Talent. Op 8 maart organiseert Mediastages een speciale voorronde voor studenten op het Mediapark in Hilversum. Wil jij erbij zijn, schrijf je dan in de maand januari in!

SpinAwards?!
De SpinAwards is dé prijs voor digitale denkers van Nederland. De beste creatieve bureaus, opdrachtgevers, app bouwers en content makers sturen hun werk in. Bijvoorbeeld een innovatieve reclamecampagne, een slimme nieuwe digitale dienst of… verzin het maar. Elk jaar reiken we tijdens de SpinAwards Night eind april de SpinAwards uit. Dat feest wil je echt niet missen.

Young Talent
Speciaal voor studenten van alle opleidingen in Nederland en ver daarbuiten is er het Young Talent programma. Door mee te doen zet je jouw idee op een podium en kom je in contact met de beste mensen op het gebied van marketing, media, innovatie en technologie.

Waarom is het ontzettend leuk om mee te doen

  • Deelnemen aan de SpinAwards is de manier om je te profileren en te onderscheiden richting jouw toekomstige werk- of opdrachtgever!
  • Je doet ervaring op met conceptueel werken en het presenteren van jouw ideeën
  • Jouw concept wordt beoordeeld door een professionele jury
  • Bij een nominatie word je uitgenodigd voor een 3-daags programma in Amsterdam met internationaal Young Talent, ga je op bezoek bij bedrijven en ga je drie geweldige dagen tegemoet.
  • Bij een nominatie krijg je begeleiding van een professionele coach
  • Bij een nominatie word je op persoonlijke titel genoemd in de media!


Zijn jouw goede voornemens voor 2018: het onderste uit de kan halen, een sprong in het diepe wagen EN leuke mensen leren kennen, dan is dit een lekker begin!

Publicatie datum: 27 december 2017

nog meer stage verhalen 👀