KORTING EN GRATIS KAARTEN VOOR DE CAMPUS PARTY

Geeks opgelet! Wil jij van 25 tot 29 mei naar één van de grootste techfestivals van de wereld…dan hebben wij wat voor jou. Hieronder vind je een kortingscode EN daarnaast mogen wij 3 gratis kaarten weggeven.

Keynotes, challenges, workshops en hackatons. Dit en nog veel meer, is wat de deelnemers van de Campus Party dit jaar te wachten staat. Een Nobelprijswinnaar, een cyberwar expert, start-up mentors en drones...om nog maar een paar toffe dingen te noemen. Van 25 tot 29 mei ontmoeten jonge techneuten, geeks, ondernemers en creatieven – ook wel bekend als Campuseros – elkaar 24/7 in een festival omgeving in Utrecht.

40% korting via Mediastages en Mediastart
Wil jij aanwezig zijn bij dit festival dan hebben wij een leuke deal voor jou! Mediastages en Mediastart bieden jullie namelijk 40% korting op de toegangsprijs van 165 euro als je je aanmeldt voor 22 april 2016. Gebruik bij de kassa de kortingscode MEDSnlCPEU2016 en betaal slechts 99 euro voor een ticket voor 5 dagen (inclusief een tent om in te slapen). Klik hier om het programma te bekijken en je in te schrijven.

Gratis kaarten!
Naast deze kortingsdeal mogen we ook 3 kaarten weggeven. Like het bericht op de Facebookpagina van Mediastages of Mediastart en maak kans op één van de gratis kaarten voor dit gave evenement.


Publicatie datum: 13 april 2016

nog meer stage verhalen 👀