KIJKJE OP DE SET BIJ MUZIEKSHOW SOUNDCHECKERS

Wil jij aanwezig zijn bij een gratis mini-concert van een bekende artiest? Soundcheckers is een wekelijkse muziekshow waar iedere aflevering een toffe artiest of band centraal staat en jij kunt hierbij zijn!

In het programma Soundcheckers houden Tess Milne en Mattie Valk unieke interviews en bespreken de ins en outs van de muziekwereld. Verder voeren Saar Koningsberger en Wietze de Jager iedere week spannende missies uit.

Jij krijgt de mogelijkheid om een uniek kijkje op de set van dit te gekke TV-programma te nemen. Hoe gaat het precies in z’n werk? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Er is eventueel ook ruimte voor een korte rondleiding in de studio en een kijkje in de regiewagen om zo in aanraking te komen met de praktijk en een kijkje achter de schermen te krijgen.

Wil je een opname bijwonen? Meld je dan aan via www.soundcheckers.tv en vermeld of je ook een rondleiding wilt. De opnames zijn nog tot februari 2017, voor data en artiesten, check de Facebookpagina van Soundcheckers!


Publicatie datum: 16 november 2016

nog meer stage verhalen 👀