FIELDTRIP KASSA!

Een exclusief kijkje achter de schermen én direct daarna een liveshow bijwonen? Op zaterdag 19 november is het mogelijk bij Kassa, het wekelijkse consumentenprogramma van de VARA!

Als mediamaker in spé krijg je in het uur voor de uitzending een rondleiding van een ervaren redacteur, waarbij je onder meer de studio en de regie bezoekt en ziet hoe de laatste puntjes op de ‘i’ worden gezet voor de liveshow. Daarna maak je de uitzending (19.05 – 19.50 uur op NPO1) live mee vanuit het publiek. Na afloop ben je welkom om een gratis biertje of colaatje mee te drinken tijdens hun beruchte na-borrel. Uiteraard kun je voor én na de uitzending al je vragen stellen die je hebt over werken in de media, of je nu als redacteur, producer of cameraman aan de slag wilt! En het mooie is… het is helemaal gratis!

Wil jij erbij zijn op zaterdag 19 november? Stuur dan snel een mailtje naar frank.thies@bnnvara.nl, want er zijn slechts 12 plekken te vergeven. De studio van Kassa bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Je wordt om 17.45 uur verwacht voor de rondleiding, de na-borrel duurt meestal tot 20.45 uur. Geef ook aan of je een vriend, vriendin of studiegenootje mee wilt nemen, of dat je alleen komt.

UPDATE!! De Fieldtrip van 19 november zit al vol! Maar niet getreurd: Wij kunnen nog een extra datum aanbieden, namelijk 10 december! Wil jij op 10 december onderdeel zijn van de Fieldtrip, mail dan meteen! VOL=VOL!


Publicatie datum: 21 september 2016

nog meer stage verhalen 👀