• We Sell Stories

    Utrecht

We Sell Stories is een influencermarketingbureau. Wij geloven dat er over elk product een verhaal te vertellen is. Oprechte, authentieke, frisse en mooie verhalen. Wij zetten influencers in om deze verhalen voor onze klanten te creëren en te delen. Bijvoorbeeld in de vorm van blogs, vlogs en social media posts.

We Sell Stories staat voor meetbare campagnes gericht op maximale impact. Alle campagnes die wij voor onze klanten uitvoeren, zijn daarom op maat ontwikkeld aan de hand van onze onze expertise, ervaring en uitgebreide influencerdatabase. Alle campagnes worden realtime gevolgd, bijgestuurd en eventueel extra gepromoot om zo het beste resultaat uit een campagne te halen.

We Sell Stories is gevestigd in De Stadstuin 20 in Utrecht. We bestaan uit een klein team van één vaste medewerker, oprichtster Loes Nieuwdorp, en enkele zzp’ers. Wij delen een gezellig kantoor met enkele andere ondernemers, waaronder met de Club van Relaxte Moeders. De dagelijkse werkzaamheden op kantoor zijn met name gericht op het ontwikkelen van nieuwe campagnes, het campagnemanagement van lopende campagnes, het bijhouden van onze influencerdatabase en op de marketing en communicatie van We Sell Stories zelf via onze website en via onze diverse social media.

openstaande STAGES

    Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.