• Videonieuwsbericht

    Hilversum

Zoals onze naam al zegt, wij produceren nieuwsberichten op video. Onze missie: ‘videojournalistiek voor iedere organisatie succesvol maken’. Dat doen we dagelijks. Voor opdrachtgevers die ervoor kiezen zelf hun eigen nieuws te maken. We zijn creatief en werken snel. Beelden komen binnen op de redactie en worden door een team van videoredacteuren verwerkt tot kant-en-klare nieuwsitems. Jaarlijks gaat dat om honderden producties.

Als de video’s klaar zijn, worden die door onze opdrachtgevers zelf gepubliceerd op intranetten, websites en sociale mediakanalen. Met onze journalistieke insteek produceren we ook interactieve livestreams en maken informatieve animaties, achtergrond reportages en zakelijke vlogs. Verder adviseren we organisaties bij het inhoudelijk vormgeven van hun videoredactie en ontwikkelen herkenbare formats en series.

Onze redactie bestaat momenteel uit een team van vijftien medewerkers met heel veel ervaring in de videojournalistiek. Zowel voor televisie als online. We werken voor meer dan vijftig grote, maar soms ook kleinere organisaties. Wat onze opdrachtgevers gemeen hebben is, dat ze op een directe en authentieke manier willen communiceren met het publiek.

Wij doen veel opdrachten voor de Rijksoverheid. Bijvoorbeeld het Ministerie van Binnenlandse Zaken, het RIVM, de Belastingdienst en het KNMI. Buiten de Rijksoverheid zijn onze opdrachtgevers o.a. Nederlandse Spoorwegen, Dura Vermeer, EY, Achmea/Zilveren Kruis, Univé, het Spoorwegmuseum, UMC Utrecht en de KLM.

Wil je meer weten over wat we doen? Kijk op www.videonieuwsbericht.nl