• VanSelfie B.V.

    Utrecht

Welk probleem lossen we op?
In de klantreis van veruit de meeste bedrijven en organisaties is de WOW-factor nog ver te zoeken. Dat is een probleem omdat je daardoor (potentiële) klanten verliest, omdat die niet goed genoeg geprikkeld worden of omdat ze beïnvloed zijn door negatieve reviews of mond-tot-mond reclame.

Hoe lossen wij dat probleem op?
Het probleem dat wij oplossen is het gemis aan de WOW-factor in de klantreis. We doen dat door voor elke fase in de customer journey, precies op maat, opmerkelijke en slimme multi-functionele video’s te maken; inhoudelijk sterk, visueel prikkelend, geluidstechnisch hoogwaardig en voor meerdere doeleinden inzetbaar. (b.v. een productvideo maken wij ook geschikt om op Youtube en social media als marketingvideo te gebruiken …)

Wat levert het op?
Wat het oplevert is de WOW-factor in de klantreis van jouw klanten omdat je iets extra’s doet wat zij niet direct verwachten. Dat is goed voor je reviews en imago. Dat stimuleert mond-tot-mond reclame. Dat boost het rendement van je marketingbudget! Ons DNA Veelzijdig Creatief No-nonsens Kritisch Heldere communicatie Mission statement In een tijd waarin het steeds complexer wordt om de aandacht van klanten te krijgen, vast te houden en te verzilveren, maken de veelzijdige creatieve no-nonsense videomakers van VanSelfie zich sterk om opmerkelijke klantreizen te bouwen voor grote en kleine bedrijven en organisaties. We doen dat met slimme multi-functionele Marketing-, Product- en Service video’s die de WOW-factor van de klantreis versterken, mond-tot-mond reclame stimuleren en het rendement van je marketingbudget een boost geven.

openstaande STAGES

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.