• TV Media Partners

    Rotterdam

Creatievelingen, experts & enthousiastelingen

TV Media Partners bestaat uit een team van jonge maar ervaren mensen. We hebben kennis van doelgerichte communicatie, een frisse blik op het medialandschap en een passie voor het maken van mooie producties. Als expert op het gebied van Broadcast Productions weten we precies de juiste invalshoek te kiezen waarmee we ook úw doelgroep weten te interesseren.

Wat wij zien

In een veranderend medialandschap doen verschillende media voortdurend een beroep op onze aandacht. Niet verwonderlijk dat de aandacht van de gemiddelde kijker daarom al snel verslapt. TV Media Partners vindt telkens weer nieuwe wegen om ook uw kijker op een innovatieve wijze te bereiken. Dit is meer dan een simpele slogan of het aanprijzen van een product. Het is de kijker op een entertainende en informerende wijze aanspreken, het triggeren van zijn interesse, het maken van reclame tussen de regels door.
Onze missie

Een bedrijf en haar doelgroep kunnen soms mijlenver uit elkaar liggen. Als TV Media Partners vormen wij de link tussen u en uw doelgroep. Met de audiovisuele media als middel zorgen wij ervoor dat u uw doelgroep niet alleen bewust maakt maar ook interesseert en activeert. Een aanpak die leidt tot effectieve en doelgerichte communicatie met uw doelgroep. Onze missie is om dit middel ook voor u tegen een betaalbare prijs beschikbaar te stellen.

openstaande STAGES

    Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.