• Stichting Hilversum Marketing

    Hilversum

Hilversum Marketing draagt bij aan het versterken van de economische vitaliteit van Hilversum. Hilversum Marketing heeft als doel meer bezoekers naar Hilversum te trekken, die langer blijven en vaker terugkomen.
We willen inwoners, bedrijven en bezoekers verbinden aan Hilversum. Dit doen we samen met ondernemers, (culturele) organisaties, instellingen en de gemeente Hilversum. Waarbij we ons inzetten voor de zichtbaarheid en beleefbaarheid van Hilversum als Mediastad, de Verhalenfabriek van Nederland.
Hilversum Mediastad is de Verhalenfabriek van Nederland. We willen meer bezoekers naar de stad trekken, die langer blijven en vaker terugkeren. Dat is goed voor de ondernemers en zodoende ook voor de Hilversummers. We willen dan ook graag dat ook Hilversummers hun eigen stad herontdekken en trots zijn op het feit dat zij in de mediastad woonachtig zijn. Door inwoners, ondernemers en bezoekers met elkaar te verbinden en ambassadeur te maken van de stad, draag Hilversum Marketing bij aan de economische vitaliteit van Hilversum.

openstaande STAGES

    Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.