• Signature

    Amsterdam

Signature is de naam van een nieuw, fris en ambitieus productiehuis, gevestigd in Amsterdam, dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van verschillende soorten tv-content: zowel human interest, reality-tv en studio-entertainment, als reportages, documentaires en drama.

Het team van Signature bestaat uit drie gedreven en allround tv-makers die al jarenlang met elkaar hebben samengewerkt en verantwoordelijk zijn geweest voor een aantal succesvolle tv-programma’s. Na meer dan 12 jaar aan ervaring te hebben opgebouwd, is de tijd rijp voor een gloednieuwe stap en het waarmaken van een lang gekoesterde droom: het starten van een eigen bedrijf met eigen, originele formats.

Bij alle formats van Signature staat een ding altijd centraal: het verhaal op de allerbeste manier vertellen zodat de impact op de kijker maximaal is en deze van begin tot einde geboeid blijft. Onze doelstelling is dan ook om spannende, originele en intrigerende programma’s van hoge kwaliteit te bedenken en produceren. Programma’s waar met hart en ziel aan gewerkt wordt en uiteindelijk met grote trots een handtekening onder gezet kan worden.

openstaande STAGES

    Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.