• Serviceplan Netherlands - House of Communication

    Amsterdam

Wij zijn Mediaplus Nederland, hèt mediabureau van de wereldwijd opererende bureaugroep Serviceplan Group. Vanaf 2018 is gestart met de oprichting van onze ‘Amsterdam office’ en vanaf april 2019 zijn we volledig operationeel als full service mediabureau. Met 4 ervaren mediaspecialisten gesteund door een bureaugroep van +/- 4.100 collega’s kunnen we het hele spectrum van diensten aanbieden vanuit Nederland. Wij hebben jarenlange evaring met diverse klanten van FMCG tot BtoB. Van data, tech en digital tot merk, creatie en pr. Dat maakt ons een veelzijdig en multi-inzetbaar team. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem contact op voor een kop koffie.

Bureauprofiel en werkwijze
Mediaplus is “het innovatiebureau voor het digitale tijdperk”. Dat betekent dat Mediaplus meer is dan alleen media: we combineren media met digitaal plus data plus content plus creatie. Het 'plus-principe' genereert meer impact voor onze klanten.

We werken crossmediaal en zorgen daarmee voor optimale mediaplanning op basis van merkspecifieke doelgroepinzichten. Wij maken mediastrategieën voor merken waarbij we gebruik maken van alle innovatieve mogelijkheden, geo-media, performance marketing, social media, zoekmachinemarketing en programmatic advertising. We werken met specialiten, die vanuit datainzichten campagnes bedenken, opzetten en beheren. De toenemende automatisering, het gebruik van de nieuwste datagestuurde technologieën zoals targeting, programmatic of artificial intelligence en slimme inkoop maken onze campagnes efficiënt en helpen de ROI van onze klanten te verhogen.

Dit kunnen wij zeer effectief doen dankzij onze geïntegreerde werkmethoden: Expert Hubs verzamelen zich in het House of Communication om hun specifieke expertise te gebruiken om de perfecte oplossing te vinden voor de uitdagingen van onze klanten.

Internationaal
Samen met ons kantoor in Brussel hebben wij kennis en ervaring om klanten over de hele Benelux regio te helpen. Wereldwijd werken we met 4.100 medewerkers momenteel voor klanten als Amazon, BMW, Beck’s, Burger King, Danone, HORNBACH, L’Oréal en Metro.

openstaande STAGES

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.