• &samhoud

    Utrecht

&samhoud werkt voor aansprekende klanten op strategische vraagstukken. Dit biedt een uitdagende omgeving, waarin je samen met collega’s top prestaties levert voor de klant. Wij bieden hierin een plek om continu te ontwikkelen, om jouw eigen doelen en waarden te ontdekken, en je eigen kwaliteiten te ontwikkelen. We hebben veel oog voor onze mensen en stimuleren de ontwikkeling door leerdagen, opleidingsweken, peer group intervisie, frequente feedback en coaching on the job.

Het meest bijzondere aan &samhoud zijn de mensen, dat zeggen collega’s maar ook onze klanten. “Je ziet het gelijk als het een &samhouder is.” Het zijn mensen die zich herkennen in dezelfde visie en waarden, die energiek en verbindend zijn. Mensen die hard werken, maar ook goed kunnen ontspannen. Voor ontspanning wordt ook gezorgd: van borrels, partnerverlof tot onbegrensde vakantiedagen.

Daarnaast hebben we een hechte cultuur. De cultuur bij &samhoud laat zich het best omschrijven door de waarden Intensiteit, Authenticiteit, Vriendschap en Joy.

openstaande STAGES

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.