• Reismedia BV

    Schiphol

Reismedia Group is als uitgever verantwoordelijk voor diverse (digitale) magazines voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Naast diverse websites, waaronder Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl, en Beroepenmarkt.nl geeft Reismedia voor de titels Luchtvaartnieuws, Triptalk, Reisbizz en Beroepenmarkt aparte magazines uit. Daarnaast worden er (zaken)reismagazines voor derden gemaakt, social media werkzaamheden uitgevoerd en online nieuws verzorgd voor derden.

Reismedia Group organiseert ook events voor de reisindustrie, voor werkzoekenden en de zakenreisindustrie waaronder de Beroepenmarkt, de verkiezing van 'Corporate Travel Professional of the Year', ‘Airline of the Year’ en ‘Travel Management Company of the Year’. Verder is Reismedia mede-initiatiefnemer van de Business Travel & Mobility Club.

Reismedia Group is een dynamische, informele en internationaal georiënteerde organisatie die in bijna twintig jaar tijd een duidelijke plaats in de luchtvaart- en reiswereld in Nederland, België, de Nederlandse Antillen en Suriname heeft veroverd. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd op Schiphol Centrum in The Base, een dynamische locatie midden tussen luchtvaartmaatschappijen en (zaken)reisbedrijven, en op loopafstand van het openbaar vervoer en de vertrek- en aankomsthal van de luchthaven. The Base beschikt, onder meer, over een eigen restaurant, Starbucks-vestiging, AH to Go en sportschool.

Wij onderscheiden ons binnen de reisindustrie omdat we schrijven voor onze lezers en abonnees. Daarmee bieden we adverteerders een platform van betrokken lezers, in plaats van dat we uitsluitend schrijven voor adverteerders.

Medewerkers hebben een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, eigen inbreng en krijgen de kans zich op professioneel vlak verder te ontplooien en veel te reizen.

Reismedia BV is een beroepsonderwijs bedrijfsleven SBB (ECABO) leerbedrijf.

openstaande STAGES

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.