• Nozem Films

    Amsterdam

Nozem Films is een Amsterdams productiehuis dat sinds 2018 tv-programma’s, documentaires en commercials maakt. Ons kantoor is gelegen aan de Asterweg in Amsterdam-Noord.


Inhoudelijk sterke en esthetisch mooie programma’s, dat is waar we voor staan. We werken met een klein enthousiast team dat alle producties in huis produceert, regisseert, filmt en monteert. Geen onnodig grote crews en vermoeiende hiërarchieën die het maakproces in de weg staan.


Met ervaring op een breed vlak binnen de filmproductie wereld - van commercials tot televisie en alles daartussenin - weten wij als geen ander een inhoudelijke boodschap in een visueel aantrekkelijke vorm te gieten.


Nozem Films heeft meerdere documentaires gemaakt voor VPRO en BNNVARA, waaronder: Schijnstudent, Ik Rouw van Jou, Fufu met Appelmoes, #EIGELAND en Sticks: Het Mooiste Komt Nu.


Nozem produceert ook wekelijks televisieprogramma’s. We maken onder meer De Geknipte Gast, 3 op Reis, Hofman Pakt De Macht en Je Zal Het Maar Hebben. Tot slot produceren we commercials en series voor onder meer: Red Bull, Auping en Miele.

openstaande STAGES

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.