• NKC

    Soesterberg

Welkom bij de NKC - dé toonaangevende organisatie voor camperliefhebbers in Europa!

Bij de NKC draait alles om het delen van passie, het bieden van informatie en het creëren van verbinding tussen camperaars. Als de grootste camperclub van Europa zijn we een dynamisch platform dat avonturiers van alle leeftijden samenbrengt, allemaal gekenmerkt door de liefde voor vrijheid en het gemak van het camperleven.

Met ongeveer 70 toegewijde medewerkers en altijd ruimte voor zo'n 2 stagiaires, vormen we een hecht team dat gedreven wordt door onze gedeelde waarden en enthousiasme voor alles wat met campers te maken heeft.

Bij de NKC geloven we in het belang van het bieden van hoogwaardige informatie, inspirerende verhalen en het faciliteren van ontmoetingen tussen gelijkgestemden. Of je nu een doorgewinterde camperaar bent of nieuw bent in de wereld van het camperen, bij ons vind je altijd een warm welkom en een schat aan mogelijkheden om je passie te delen en te ontwikkelen.

Naast het creëren van een levendige gemeenschap van camperaars, zijn we actief op diverse andere gebieden. We organiseren spannende camperreizen en evenementen, bieden (camper)verzekeringen aan, ondersteunen onze leden met voordelen en diensten via het NKC lidmaatschap en verstrekken deskundig advies over alles wat met campers te maken heeft.

Sluit je aan bij ons team en word deel van een organisatie die niet alleen camperliefhebbers verbindt, maar ook jouw professionele groei en ontwikkeling ondersteunt. Ontdek de wereld van mogelijkheden die de NKC te bieden heeft en laat je inspireren door de vrijheid van het camperleven!

Bekijk het stagebedrijf