• NH Media

    Hilversum

NH Media is hét Mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn een modern en innovatief mediabedrijf met gedreven professionals die anderen willen inspireren met relevante en oorspronkelijke verhalen. Dat doen we op onze apps, websites, social media, radio én tv.

Anders dan veel andere mediabedrijven is een stage bij NH Media zeer divers: Je krijgt te maken met veel onderwerpen binnen het bedrijf, zo krijg je bij een stage productie te maken met redactie, camera, editing, marketing, sales, techniek en financiën. Bij een stage verslaggever ga je bijvoorbeeld op pad voor het maken van een nieuwsitem, hoe leuk!

Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Wij moedigen eigenheid, creativiteit en ambitie aan. Bij ons kan en mag je namelijk zijn wie je bent en krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Een unieke kans dus om als stagiair in korte tijd heel veel ervaring op te doen!

Ben jij die enthousiaste en leergierige stagiair die wij zoeken? Past een van onze stages helemaal in jouw straatje? Reageer dan direct en wie weet zien wij jou binnenkort bij NH Media!

Check dus direct de stages die momenteel open staan bij NH Media!
(Zoek je een radio stage? Zet dan ‘radio’ achter je naam.)

Bekijk het stagebedrijf