• Muziekids

    Hilversum

Bij Muziekids ben je onderdeel van een hecht team. Wij werken hard, maar maken altijd tijd voor elkaar. Wij lachen en eten veel en houden allemaal van Muziek. Bij Muziekids word je een onderdeel van de Muziekids familie. Hier zorgen we voor en met elkaar.

Maar wat doen wij eigenlijk?

Wij bouwen geweldige muziekstudio’s in ziekenhuizen voor kinderen tussen 0 en 18 jaar. Deze studio’s zijn professionele studio’s met alles wat je maar kan bedenken wat in een Muziek Studio hoort. Van gitaren tot aan drums, een DJ Booth, en zelfs een podium maar natuurlijk ook piano’s en vele kleinere instrumenten. Bij ons kunnen kinderen even vergeten dat ze ziek zijn.

Maar alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een troubadour trolley (een grote kar gevuld met Muziekinstrumenten) daarmee gaan we naar de kinderafdeling om daar ook muziek te maken aan bed.

Want je zal maar ziek zijn, dan is de afleiding van Muziekids altijd welkom.

Wij zijn het leukste en muzikaalste goede doel van Nederland. Dat betekent dat wij mogen bestaan dankzij mooie giften, donaties en fondsen en acties van scholen, bedrijven of losse personen.

Onze ziekenhuis locaties zijn allemaal vertegenwoordigd door geweldige artiesten.

Armin van Buuren

Roel van Velzen

Di-Rect

Giel Beelen

Rene Froger

Jeroen van der Boom

Kenny B

En dit is maar een kleine greep van de artiesten waar wij mee samen werken en onze trotse ambassadeurs zijn.

Je komt te werken op ons kantoor in Hilversum. Maar we nemen je ook mee naar onze studio’s. Voel je welkom om bij ons je stage te lopen. Want bij ons ben je geen stagiair die haar of zijn uren moet maken, maar bij ons ben je onderdeel van iets groters en werk je mee aan onze droom. Namelijk voor alle kinderen muziek in de ziekenhuizen.

Bekijk het stagebedrijf

openstaande STAGES

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.