• MediaLane Theater B.V.

    Amsterdam

MediaLane, in 2014 opgericht door Iris van den Ende, is een mediabedrijf met grote ambities. We bouwen met veel energie aan prachtige TV, LIVE én THEATER producties van hoogwaardige kwaliteit. We richten ons op het toegankelijk maken van entertainment voor het grote publiek, onder het motto: WE ARE LIVE, ALTIJD, OVERAL, VOOR IEDEREEN. MediaLane werkt in samenwerking met en in opdracht van commerciële en publieke media broadcasters, theaters, venues, licentiehouders en merken. Zowel voor als achter de schermen geloven wij in de kracht van talent.

MediaLane Theater produceert kwalitatieve producties met liefde en passie voor het vak, voor de mensen die erin werken en voor de mooie theaters in ons land. We zijn altijd op zoek naar bijzondere titels in binnen- en buitenland en altijd op zoek naar nieuw talent vanuit alle windstreken, achtergronden en gender, zowel aan de creatieve als de uitvoerende kant.

Na HELLO, DOLLY!, de eerste originele musical Diana & Zonen en onze eigen versie van Come From Away produceren we in seizoen 2022-2023 een reprise van Simone Kleinsma’s solovoorstelling VERDER en een bijzondere productie van Sweeney Todd. Seizoen 2023-2024 trappen we af met de internationale sensatie SIX, waarvoor de Queens speciaal overkomen vanuit de UK.

openstaande STAGES

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.