• We Are Live

    Amsterdam

We Are Live is in 2008 opgericht door Marck Feller en wordt geleid door Thomas Mulder. We zijn een zustermerk van online video producent Level V. Met een compact kernteam en een grote schil aan freelance specialisten adviseren, ontwikkelen en produceren we digitale en hybride events. Dit doen we voor aansprekende merken als The Next Web, Adyen, Allianz, ING, Houthoff, KVK en vele anderen.

Wij geloven in de kracht van live video. Het zit in ons DNA. Sinds 2008 werken we met topmerken aan kwalitatieve live video content en dat blijven we voorlopig nog even doen. Het belang van live video is onder invloed van COVID-19 de laatste tijd enorm gegroeid. Met professionele en boeiende digital experiences op broadcast-niveau helpen wij onze klanten om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Van A tot Z ontfermt We Are Live zich over het hele proces van live video programma's, digitale en hybride events. Te beginnen bij advies en concept tot uiteindelijk de uitvoering en analytics. De focus van ons team ligt daarbij op creativiteit, innovatie, concept, advies en productie. Voor het technische gedeelte werken we met vaste professionele partners.

Bekijk het stagebedrijf

openstaande STAGES

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.