• Hokus Fokus

    Almere

Hokus Fokus is niet zomaar een filmproductiehuis. Wij zijn een groep gepassioneerde filmmakers die elke dag samenkomt om de meest geweldige content te creëren voor merken en bedrijven. Of het nu gaat om het filmen van een food commercial voor Hero of het maken van een korte film voor Leger des Heils, wij staan altijd klaar voor onze diverse opdrachtgevers.

Ons team van 5 fulltimers heeft een gemiddelde leeftijd van slechts 24 jaar en gaat AAN van film en video. We produceren erg breed: van mini-docu's tot aftermovies en van fictie tot advertising. In elke productie gaan we voor goud. Bij ons is niets te gek en we zijn altijd op zoek naar nieuwe, creatieve ideeën. We zijn daarom ook mega-trots op onze in-house filmstudio (Studio Big Time) omdat we hier onze creativiteit de vrije loop kunnen laten en experimenteren met nieuwe technieken.

Als The New Kids on the Block zijn we trots op onze recente groei en de toenemende vraag van reclamebureaus voor onze diensten. We zijn een gedreven en gebrand team dat altijd streeft naar het maken van de mooiste beelden en het leveren van topkwaliteit aan onze klanten. Kortom, bij Hokus Fokus ervaar je niet alleen de creatieve vrijheid om jezelf te ontwikkelen, maar werk je ook samen in een (te) gek team dat altijd klaarstaat om de grenzen te verleggen en de mooiste plaatjes te maken.