• Gemeente Almere

    Almere

“Werken bij Gemeente Almere betekent bijdragen aan maatschappelijke opgaven. Samen met circa 2000 collega’s werken we dagelijks aan het waarmaken van de dromen en initiatieven van de inwoners van Almere. Almere is een jonge stad die volop groeit. We vinden het belangrijk dat medewerkers pionieren, vernieuwen, kansen pakken en dit bovenal samen met de stad doen. De lat leggen we hoog. Zo willen we een afvalloze stad zijn, hosten we de Floriade in 2022 en werken we aan de eerste wijk waar bewoners het helemaal voor het zeggen hebben: Oosterwold.

Almere is een pioniersgemeente en innovatief in haar manier van werken. Het fijne van Almere is dat het zowel groot als klein genoeg is. Groot, omdat het gaat om het werken voor een grote stad en de bijbehorende ‘stadse’ problematiek, klein genoeg om in je eentje echte impact te kunnen maken. Wat jij bij draagt, doet er echt toe.

Medewerkers ervaren veel vrijheid en ruimte om zelf te bepalen wanneer en hoe ze werken. Jezelf kunnen zijn, dat ervaren we maximaal. Geen keurslijf.

Stage bij Almere

Een stage bij gemeente Almere is een mooie kans om te ontdekken wat jouw talenten zijn. Je krijgt de kans je te ontwikkelen in jouw vakgebied en veel verantwoordelijkheden en taken die passen bij je opleiding.

Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen terecht.. “

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

openstaande STAGES

Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.