• Friethoes

    Haarlem

Biografie Friethoes

Wij van Friethoes houden van friet. Maar dan wel vers, en van een biologische aardappel. Dat vinden wij het lekkerst. En ook wel zo eerlijk! Want naast friet, houden wij van de natuur. Daarom gebruiken we bij de productie en bereiding van onze producten zoveel mogelijk verse en eerlijke grondstoffen. Maar ook uitstraling vinden we erg belangrijk. Hiervoor is striptekenaar en ontwerper Joost Swarte verantwoordelijk. Het interieur is gemaakt door houtkunstenaar Jan Heijer. Een kloppend totaalplaatje. Dat vinden we mooi.

Friethoes op locatie

Als rechtgeaarde frietbakkers komen we ook graag naar de mensen toe. Op een groot dansfeest of bij een zakelijke bijeenkomst; we laten iedereen graag onze frieten proeven.

Friethoes winkel

In Haarlem hebben we een eigen winkel waar we met veel plezier onze friet serveren

Friethoes voor restaurants

Onze nieuwste aanwinst is onze ambachtelijke friet fabriek. Hier maken we verse voorgebakken friet voor horeca zaken.

Achtergrond en oprichting Friethoes

Friethoes is eind 2009 opgericht door chef kok Joost Hoes, die de ambitie had om “gewoon het lekkerste frietje te maken” op een zo eerlijk mogelijke manier. Zijn broer Sebastiaan heeft een jaar later de evenementen tak opgericht met de eerste foodtruck. Op dit moment werken er 12 fte en zo’n 100 oproepkrachten.

openstaande STAGES

    Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.