• EndemolShine Nederland

    Amsterdam-Duivendrecht

EndemolShine Nederland is het productiehuis waar de beste en meest bevlogen makers samenwerken en zich thuis voelen. Wij ontwikkelen content voor elk platform, in elk genre en voor iedereen. Bij ons begint het verhaal. Verhalen die ons inspireren, verbinden en raken. Verhalen die de wereld dichtbij halen. Verhalen die ons het leven laten zien. Verhalen met een randje: gedurfd, maar altijd relevant.

Wij staan voor creativiteit en kwaliteit. Met onze content willen wij in Nederland en in de rest van de wereld de harten van mensen veroveren en verhalen vertellen die er toe doen. Het is een voorrecht om dat de kern van onze missie te noemen.Begint jouw verhaal ook bij ons?

Zie jij een carrière bij ons wel zitten? Dat begrijpen we heel goed, want EndemolShine is een productiehuis als geen ander. Zo zijn we onderdeel van een groot internationaal netwerk en zijn we een veelzijdig bedrijf met talloze mogelijkheden.
Onze werknemers werken onder andere bij diverse labels zoals Simpel Media, TVBV, Human Factor en NL Film en hebben één ding gemeen; het zijn stuk voor stuk bevlogen makers die gezamenlijk zorgdragen voor bijzondere programma’s. Van scripted tot non-scripted en van de publieke omroep tot commercieel: wij hebben het allemaal in huis en bieden jou zo de mogelijkheid om op ieder moment in je carrière in te stappen voor een uitdagende rol.


Lees meer over EndemolShine Nederland en wat onze collega’s doen op https://endemolshine.nl/werken-bij/ en voor leuk behind-the-scenes materiaal, nieuwtjes over onze programma’s en de laatste vacatures raden we je aan om ons te volgen op Instagram. Dan zien wij jullie sowieso daar!


Hieronder kan je nog twee filmpjes bekijken die je meer inzicht geven in het stage lopen bij EndemolShine Nederland:

https://vimeo.com/422369116
https://vimeo.com/420326674