• Beeld & Geluid Hilversum

    Hilversum

Het kleurrijke gebouw van Beeld & Geluid is een icoon op het Media Park. Je kunt ons kennen als hét Mediamuseum van Nederland of als een van de grootste media-archieven van de wereld! Beeld & Geluid is een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren.

Daarnaast is Beeld & Geluid een multimediaal archief. In ons pand bewaren we de Nederlandse tv- en radio-historie, maar daarnaast nog veel meer! Denk aan video(games), geschreven pers, podcasts, gifjes of objecten uit de mediahistorie.

Beeld & Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.

Met de heropening van het Mediamuseum is er weer volop activiteit in het kleurrijke gebouw van Beeld & Geluid! Wil je daar onderdeel van worden? Solliciteer dan op een van onze stagevacatures! Ben jij op zoek naar een stage bij een van de leukste en meest diverse media-organisaties van Nederland en zit jouw specifieke stagevacature er niet tussen? We staan er altijd voor open om nieuw talent te ontmoeten via stages@beeldengeluid.nl

Bekijk het stagebedrijf