We zijn slechts zeven jaar geleden geboren en hebben nu meer dan 2 miljoen leden in meer dan 750 clubs, verspreid over Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Dankzij onze enorme groei kunnen we met gepaste trots zeggen dat we Europese marktleider in de fitness markt zijn.

Onze missie is om fitness toegankelijk te maken voor iedereen zodat iedereen die fit wil worden, fit kan worden. Met ongeveer 3.500 werknemers hanteren we een eenvoudig lidmaatschapsmodel dat ongecompliceerde, essentiƫle en effectieve fitnesservaringen biedt die zowel betaalbaar als gemakkelijk toegankelijk zijn.

Het internationale hoofdkantoor zit in Hoofddorp, Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende en enthousiaste medewerkers in zowel onze clubs als op het hoofdkantoor die willen meewerken aan ons innovatieve en snel groeiende internationale bedrijf en die onze passie voor fitness/sport willen delen. Naast transparantie is innovatie een van onze topprioriteiten. De ervaring, kennis en capaciteit van onze medewerkers voor innovatie vormen de basis van ons concurrentievoordeel.

Ben je proactief, heb je een open en vriendelijke persoonlijkheid en ben je down to earth? Dan pas je goed bij ons!

Mediastages STAGES

    Helaas zijn er momenteel geen stageplekken beschikbaar voor dit stagebedrijf.