SAMENWERKING MET OPLEIDERS

We gebruiken onze jarenlange ervaring om een betrouwbare sparringspartner te zijn voor alle partijen die te maken hebben met de begeleiding van jong talent in de media. Je kunt als opleider bij ons terecht voor advies, trainingen en netwerkevenementen.

Interessante stages op jullie site?

Wil je de vacatures die aansluiten bij de behoefte van jullie studenten onder de aandacht brengen op jullie eigen website of platform? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan maken we een RSS feed aan die exact aansluit bij jullie opleiding en studenten.

Wil je 2x per week een e-mail ontvangen met interessante vacatures? Meld je dan aan voor ons Stage Alert.

Vraag RSS
STAGEALERT

Training Millenials begeleiden naar arbeidsmarkt

Als docent en/of loopbaanbegeleider ben je er dagelijks mee bezig. Hoe geef je studenten de handvatten mee die ze nodig hebben als ze aan hun carriere beginnen. Hoe zorg je ervoor dat ze zo stevig mogelijk in hun professionele schoenen staan, hoe ze als starters een open en lerende houding aannemen en in staat zijn een interessant netwerk op te bouwen. En heel belangrijk: hoe leer je ze om realistische doelen te stellen en hun eigen grenzen te bewaken om te voorkomen dat ze in korte tijd zichzelf voorbij lopen.

Tijdens een eendaagse interactieve training komen o.a. de thema’s begeleiding van millenials, leren netwerken en burn-out preventie uitgebreid aan bod. Je deelt ervaringen met andere professionals en ontwikkelt samen handvatten die je kunt inzetten in je dagelijkse praktijk.

Netwerkevenementen

Kruisbestuiving is belangrijk om opleidingen en het werkveld blijvend op elkaar aan te laten sluiten. Om hier een bijdrage aan te leveren organiseren wij netwerkbijeenkomsten rondom talentontwikkeling en de ontwikkelingen in de sector. (Media)docenten, loopbaanbegeleiders, stagebegeleiders, HR van media organisaties. Iedereen die betrokken is bij de begeleiding van jong mediatalent is welkom.
Naar agenda

Kennis delen?

Loop jij in de advisering en begeleiding van studenten voor en tijdens de stage tegen zaken aan die je met ons wilt bespreken? Vind je dat we (meer) aandacht moeten besteden aan een thema op het gebied van talentontwikkeling? Wil je in contact komen met één van onze samenwerkingspartners?
Laat het ons weten

Je collega met ons in contact brengen?

Wij hebben stage plaatsen voor veel verschillende functies en op veel verschillende niveaus. Heb je een collega voor wie het interessant is om met ons in contact te komen om de mogelijkheden voor de studenten te bespreken? Laat het ons weten dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met die collega.
Geef contactgegevens door