TRAININGEN VOOR BEDRIJVEN

Talentontwikkeling is een uitdagend, inspirerend en soms frustrerend proces. Hoe trek je de juiste jonge mensen aan? Hoe zorg je ervoor dat de stagiairs een waardevolle aanvulling zijn op je team, dat ze hun leerdoelen kunnen bereiken en dat ze de begeleiding krijgen die ze nodig hebben? Wij bieden een aantal inspirerende trainingen aan die je hierbij helpen.

Aansturen van stagiairs

Stagiairs beginnen vaak met weinig ervaring en vakinhoudelijke bagage aan hun stageperiode. De begeleiding die je geeft kan daardoor een groot effect hebben. Deze training is voor (media)professionals die hun stagiairs (beter) willen motiveren, inspireren en aansturen.

Na deze training kun je op een juiste manier feedback geven en je stijl van communicatie aanpassen aan de gedragsstijlen en opleidingsniveaus van je stagiairs. Daarnaast heb je meer inzicht in je eigen kwaliteiten en valkuilen, waardoor je de stagiairs beter kunt helpen bij zelfreflectie en ontwikkeling.

DUUR TRAINING: 1 DAG

Wervend vacature schrijven

De juiste kandidaten bereiken begint bij het schrijven van teksten die de studenten aanspreken. En dat is geen sinecure. Om daar handiger in te worden hebben we een eendaagse interactieve training ontwikkeld waarin de communicatie met Millennials voorop staat.

Wat beweegt de doelgroep waar je voor schrijft? Wat wil jij dat er blijft hangen en hoe zorg je dat je opvalt tussen alle andere berichten die online gepusht worden? In kleine groepen wordt er verkennend geƫxperimenteerd met zelf schrijven van teksten.

DUUR TRAINING: 1 DAG

Bekijk de geplande trainingen