Multimedia design & mediavormgeving stagiair

Solliciteer direct
Bij: NetwerkZes Vanaf: februari 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Webdevelopment-Webbeheer-ICT Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Ben jij een multimediatalent, droom je over alpha-kanalen en denk je in HTML en CSS? Wil je alles leren over het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe media? Noemen je vrienden je Photoshop King en vragen ze je altijd om hun filmpjes te pimpen? Bij NetwerkZes mag én kan je alles leren op het gebied van (cross) mediacommunicatie.Wij zijn op zoek naar een stagiair Multimedia Design/ Grafische vormgeving.

Wat ga je doen?

Als stagiair Multimedia Design/ Grafisch vormgever werk je in teamverband, maar ook zelfstandig. Je taken bestaan vooral uit:

 • Grafisch ontwerpen voor diverse videocontent voor commercials, het bedrijfsleven en YouTube
 • Aansluitend grafisch ontwerpen voor de online marketingstrategie van videocontent
 • Videomontage van diverse videocontent, waaronder corporate films, voorlichtingsfilms, vlogs
 • Visuele vertaling maken van script tot storyboard voor storytelling d.m.v. animatiefilms
 • Meedenken over de online marketingstrategie voor klanten 
 • Social media platformen opzetten en onderhouden

Wat bieden wij?

Wij zijn een full-service content bureau en maken creatieve content die raakt, inspireert en activeert. Onze klanten bevinden zich in het bedrijfsleven (Centraal Beheer, Achmea), onderwijsinstellingen (Aventus, TU-Delft), de non-profit sector (Hartstichting, Kadaster) en brancheverenigingen (VHG, STL).Daarvoor ontwikkelen wij content strategieën, online campagnes, branded content, bedrijfs- voorlichtingsfilms en commercials. Deze content maken we beschikbaar voor social media en alle andere moderne communicatiekanalen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Jij bent enthousiast, creatief en flexibel. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent sterk in communicatie. Ben je daarnaast ondernemend, klantgericht en commercieel ingesteld? Heb jij gevoel voor het vertalen van drukwerk vormgeving naar bewegende vormgeving? Ben jij sterk in het ontwerpen van websites en/of digitale omgevingen? Dan willen wij graag met jou aan de slag om van jou een echte allrounder te maken.Functie eisen

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau
 • Je bent een 3e of 4e jaars student
 • Je moet 5 maanden stagelopen, korter/langer mogelijk in overleg
 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B (auto)
 • Je hebt kennis van social media, zoals Facebook, Instagram, YouTube en Twitter
 • Basiskennis van Adobe Creative Suite, waaronder: After Effects en Photoshop
 • Basiskennis van Avid Media composer, Adobe Première of Final Cut 
 • Basiskennis van HTML/CSS/Javascript is een pré
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Wie zijn wij?

Wij zijn een full-service content bureau en maken creatieve content die raakt, inspireert en activeert. Onze klanten bevinden zich in het bedrijfsleven (Centraal Beheer, Achmea), onderwijsinstellingen (Aventus, TU-Delft), de non-profit sector (Hartstichting, Kadaster) en brancheverenigingen (VHG, STL). Daarvoor ontwikkelen wij content strategieën, online campagnes, branded content, bedrijfs-voorlichtingsfilms en commercials. Deze content maken we beschikbaar voor social media en alle andere moderne communicatiekanalen.

Solliciteren bij

Wij zijn op zoek naar een allround stagiair die van aanpakken weet, creatief en oplossingsgericht is en natuurlijk zijn of haar eigen verantwoordelijkheid durft te nemen. Gaat dit over jou en/ of heb je vragen? Bel of mail NetwerkZes en vraag naar Pim.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241