Stagiair Mediacenter

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: september 2018 Duur: Minder dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Webdevelopment-Webbeheer-ICT Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor het Mediacenter van FremantleMedia zoeken wij per 1 september 2018 een enthousiaste stagiair. Het mediacenter is een centrale afdeling binnen Fremantlemedia en verricht diensten voor alle programma’s die gemaakt worden door onze bedrijven Blue Circle, No Pictures Please en Fiction Valley.

Als een spin in het web zorgt de afdeling er zeven dagen per week voor dat videomateriaal voor al onze programma’s op het juiste moment op de juiste plek is zodat de programmamakers ermee aan de slag kunnen. Ook het aanleveren van TV-programma’s naar de verschillende TV-zenders wordt door het mediacenter geregeld. Daarnaast kunnen de programmakers bij het mediacenter terecht voor apparatuur, van batterijtje tot GoPro-camera.

Wat ga je doen?

  • videomateriaal downloaden en inladen voor onze dagelijkse liveprogramma’s
  • uitzendingen en montages klaar maken voor het archief.
  • videomateriaal voor andere programma’s inladen en voorbereiden voor de montage.
  • het maken van exports van programma’s
  • samen met je collega’s de planning van de montagesets beheren
  • uitgifte van apparatuur.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en leerzame tijd op een gezellige afdeling met vier collega’s binnen een dynamisch mediabedrijf. Door de centrale taak van het mediacenter leer je het hele bedrijf kennen en heb je veel contact met andere collega’s en kun jezelf volop ontwikkelen.

Lijkt het jou gaaf om mee te werken aan de digitale logistiek achter tv-programma’s als Boer Zoekt Vrouw, Heel Holland Bakt, RTL-Boulevard en Bouwval gezocht? Wij ontvangen  dan graag jouw motivatie en CV via recruitment@fremantlemedia.nl


 


Herken jij jezelf in dit profiel?

De taken tijdens je stage:

Jij volgt een opleiding op het gebied van AV-techniek of Mediamanagement en vindt het leuk om de hele dag met computers te werken! Je weet van aanpakken en het is helemaal mooi als je enige kennis hebt van AVID- mediacomposer.

Wie zijn wij?

Blue Circle maakt diverse succesvolle televisieprogramma's zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Een Goed Stel Hersens, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Hotel Romantiek, Help, Mijn Man Is Klusser!, RTL Late Night, etc.

Solliciteren bij

Ido Veldhoen. Lijkt het jou gaaf om mee te werken aan de digitale logistiek achter tv-programma’s als Boer Zoekt Vrouw, Heel Holland Bakt, RTL-Boulevard en Bouwval gezocht? Wij ontvangen  dan graag jouw motivatie en CV.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271