Stagiair IT systems Music en Sales

Solliciteer direct
Bij: BMG Production Music Vanaf: oktober 2018 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Webdevelopment-Webbeheer-ICT Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

WE ARE MUSIC LOVERS, MAKERS AND SHAKERS

Als onderdeel van BMG – The New Music Company, zijn wij snel gegroeid naar een nieuwe grote speler in de production en custom music wereld. Daarin hebben wij ons gespecialiseerd in de TV-, film-, radio-, games-, online- en reclamebranches

Het team van BMG Production Music is een groep van music producers, music supervisors, managers en media professionals. Zij maken je graag wegwijs in wat muziek en geluid kan betekenen voor je productie.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ondersteun je o.a. de System Controller. Je helpt met het beheren van ons online music platform en andere websites, je bent verantwoordelijk voor aanpassen van content, werkt aan metadata, denkt mee over nieuwe features, hebt contact met buitenlandse labels, zorgt er voor dat de muziek op tijd online gaat en dit alles terwijl je naar de nieuwste muziek luistert op het platform. Ook help je mee met het CRM systeem dat door onze Music Supervisors gebruikt wordt en bied je support waar nodig.

Naast het ondersteunen van de IT & Systems afdeling, help je ook bij administratief gerelateerde werkzaamheden.   

Wat bieden wij?

  • Een zeer gevarieerde en leerzame stage bij een van ’s werelds grootste music publishers.
  • Een professionele maar informele werkomgeving.
  • Feedback, tips and tricks van ervaren professionals.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken een gemotiveerde, pro-actieve, service gerichte en enthousiaste student, met uitstekende communicatieve vaardigheden Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 2, maar bij voorkeur 5 dagen, in de week voor een periode van minimaal 6 maanden. Je kunt werken met Microsoft Excel en verschillende CMS platforms (o.a. Magnolia).

Bij voorkeur heb je interesse in muziek en spreek je Nederlands en Engels

Wie zijn wij?

BMG Production Music is onderdeel van BMG – The New Music Company en is in razend tempo één van grootste nieuwe spelers geworden in de dynamische wereld van production music voor TV, film en advertising. BMGPM is één van onze snelst groeiende businesses binnen BMG. 

BMG Production Music heeft veel eigen labels waaronder X-Ray Dog, Altitude Music, Immediate Music, AXS Music en Beds And Beats. Deze labels worden aangeboden op het eigen online music search platform via www.bmgproductionmusic.nl. Naast eigen repertoire vertegenwoordigt BMG Production Music veel premium sub-published catalogi van over de hele wereld.

Ons online search platform is het technologische hart van de organisatie en geeft toegang tot een breed scala aan muzieksoorten, welke door onze klanten uit de mediabranche beluistert en gedownload kunnen worden met een totaal van meer dan 500.000 unieke tracks. Door te zoeken met keywords, genres en moods kunnen de gewenste tracks eenvoudig en snel gevonden worden. Voor een meer specialistischere aanpak biedt het BMG Production Music team een extra service om te helpen bij het zoeken naar de gewenste track.

Solliciteren bij

Jordy de Graaf

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271