Stagiair ICT Servicedesk

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Webdevelopment-Webbeheer-ICT Opleidingsniveau: MBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Op zoek naar een leerzame, interessante en gezellige stageplek? Lees dan snel verder!

AfdelingAfdeling ICT-beheer is verantwoordelijk voor de ICT-dienstverlening binnen de Evangelische Omroep. De afdeling bestaat uit de Servicedesk, Systeem- en Netwerkbeheer en Telecom.

Belangrijk detail is dat de EO werkt met Apple-computers.

Wat ga je doen?

Je draait mee met alle werkzaamheden van de Servicedesk. Daarnaast doe je mogelijk af en toe klussen voor de hele afdeling. Daarbij heb je contact met collega’s van de EO.

Je kan bij je werkzaamheden denken aan: hardware- en software-installatie, gebruiksondersteuning, documenteren van oplossingen en overige werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Een gezellige en leerzame stageplek!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent zelfstandig, sociaal, leergierig en geïnteresseerd in ICT. Je hebt aantoonbare affiniteit met meer dan alleen Microsoft. We verwachten dat je een opleiding volgt op (minimaal) MBO-niveau.

We verwachten dat je respect hebt voor dat waar de EO voor staat.

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Rick Voorthuis

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280