Stagiair ICT Ontwikkeling (per direct)

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: november 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Webdevelopment-Webbeheer-ICT Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

We zijn op zoek naar jou! Tenminste als je creatief bent, van puzzelen houdt, iets met techniek hebt, maar vooral een ‘Hart voor ICT’ bezit.

Afdeling

ICT-Ontwikkeling is een team binnen de Afdeling ICT & Innovatie. Je werkt nauw samen met het team ICT-Beheer dat al jouw ontwikkelingen uiteindelijk in beheer gaat nemen en met de ICT-Servicedesk die het eerste aanspreekpunt is richting de gebruikers.

Wat ga je doen?

Binnen het ontwikkel team worden alle nieuwe ICT toepassingen gemaakt en getest. Dat kunnen grote projectmatige implementaties of migraties zijn, maar ook kleine gebruikersgerichte aanpassingen. Je werkt nauw samen met het team ICT-Beheer dat jouw ontwikkelingen uiteindelijk in beheer gaat nemen. Er is een grote kans dat je ook betrokken wordt bij het probleembeheer proces. Als maker van de toepassing ben je de expert. Zo komt je puzzel talent ook weer mooi van pas.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en leerzame stage!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je denkt samen met het projectteam na over de toepassing die je gaat maken. Als de taken verdeeld zijn, kun je goed zelfstandig werken. Binnen het proces kun je goed gebruik maken van je creatieve vermogen en geef je niet snel op als het even tegen zit. Je documenteert over hetgeen je maakt, zodat de andere teams weten hoe het werkt en hoe ze het moeten onderhouden. We verwachten dat je een opleiding volgt op (minimaal) HBO-niveau en dat je respect hebt voor dat waar de EO voor staat.

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Peter Regelink

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271