Stagiair development en ICT bij de eerste webshop voor professionele voice-overs!

Solliciteer direct
Bij: Voicebooking.com Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Webdevelopment-Webbeheer-ICT Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Content, content en nog eens content, dat is waar het in de online wereld om draait. Alleen al in Nederland worden duizenden video’s per jaar gemaakt. En veel van die producties schreeuwen om een professionele voice-over.

Wij zijn Voicebooking.com, in 2011 introduceerden we ’s werelds eerste webshop voor voice-overs. Onze klanten boeken in vier stappen een voice-over, die wij leveren met de snelheid van het geluid. Oké, meestal binnen één werkdag ;-). Sinds 2014 zijn we marktleider in Nederland en België. En nu rollen we ons concept uit naar andere landen. 

Wat ga je doen?

  • Je helpt mee met het ontwikkelen en bouwen van de Voicebooking.com website. Zijn er bugs, dan help jij mee om deze eruit te halen.  
  • Je helpt mee met het bouwen van landingspages. 
  • Je zorgt ervoor dat de website toegankelijk wordt voor meerdere landen. De internationalisering is bezig en de website moet in meer landen toegankelijk worden.
  • Je werkt mee met het development team en ondersteunt bij andere ICT-taken. Heb jij goede ideeën om de website nog beter te maken? Hierbij willen we jouw stem horen. 

We stemmen de stage af op jouw kwaliteiten en leerwensen. Ook zorgen we ervoor dat je een eigen, uitdagend, project kan uitvoeren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een toffe en leerzame stage in een jonge omgeving, waar ruimte is voor eigen initiatief. De stageperiode is 5 maanden en start op 3 februari 2020. Je werkt 40 uur per week in Amsterdam. Afstuderen is ook mogelijk. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een opleiding op het gebied van ICT of media. Volg je een andere studie? Overtuig ons!
  • Je weet veel van online ontwikkelingen en je bent op de hoogte van de nieuwste ICT-ontwikkelingen. 
  • Je krijgt er een kick van om in ICT-systemen te werken en deze te optimaliseren
  • Je bent gemotiveerd en je hebt de drive om te helpen bij de groei van Voicebooking.com. 

Wie zijn wij?

Voicebooking.com is de eerste webshop voor professionele voice-overs en is daarmee het snelstgroeiende stemmenbureau van Nederland. Via deze website kunnen mensen gemakkelijk en snel een voice-over in verschillende talen bestellen. Op dit moment zijn we hiermee ‘hofleverancier’ voor Spotify en hebben we klanten uit binnen en buitenland.

Solliciteren bij

Hylke Vlierhuis

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280