Developer design- en developmentteam sites, apps en andere online uitingen van radiozenders

Solliciteer direct
Bij: MEDIARECRUITMENT Vanaf: december 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Webdevelopment-Webbeheer-ICT Opleidingsniveau: HBO Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Je bent samen met je collega's van het design- en developmentteam verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de sites, apps en andere online uitingen van radiozenders. Je overlegt regelmatig met diverse afdelingen binnen de organisatie en met de verschillende radiozenders over hun wensen op gebied van online development. Je begeleidt externe ontwikkelpartijen bij de opdrachten die zij in opdracht van Audio online uitvoeren.

Wat bieden wij?

Een dynamische en uitdagende werkomgeving waar persoonlijke groei en ontwikkeling gestimuleerd wordt. Je zit dicht op het vuur wat betreft nieuwe-media ontwikkelingen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Omroeppersoneel en in lijn met de zwaarte van de functie. Je wordt aangenomen op basis van een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau met een oog voor gebruikersbeleving en interactie. Je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van het online portfolio. Je hebt gedurende meerdere jaren aantoonbare kennis en ervaring opgebouwd met: responsieve mobile-first websites bouwen met HTML, CSS en Javascript object georienteerd schrijven van PHP en MySQL aandacht voor security high volume en high performance omgevingen werken met interne en externe API's Bij voorkeur heb je ook ervaring in: diverse front- en backend frameworks zoals jQuery, Bootstrap, Laravel en Joomla CSS/Javascript pre-processors hosting-infrastructuur versiebeheer via Git en de GitFlow standaard agile methodieken zoals Scrum werken binnen een mediaorganisatie Je werkt zelfstandig en beschikt over goede contactuele vaardigheden. Je hebt een resultaatgerichte instelling en bent een loyale teamspeler.

Wie zijn wij?

MEDIARECRUITMENT werft en selecteert professionals voor mediabedrijven en media-afdelingen.Met de jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk dat we opgebouwd hebben via MEDIASTAGES verbindt MEDIARECRUITMENT sinds kort ook de opdrachtgevers met de professionals in de mediasector.Met deze nieuwe dienstverlening zetten we onze jarenlange missie van talentontwikkeling voort. Van stages naar startersfuncties en zelfs naar carrièrekansen voor de ervaren werknemers.MEDIARECRUITMENT, TALENT THIS WAY

Contactpersoon vacature

Stuur een mail met CV en motivatie naar monique.amse@mediarecruitment.eu

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Monique Amse,
+31 035 6466264